Naš mali oglasnik

Početna stranica Elastične spojke ES
Kvalitetne elastične spojke-cijenik
                               

 Karakteristike i dimenzije spojki

 

spojka 

 

Elastične spojke-prodaja i proizvodnja. Cijena/cijenik elastičnih spojki na upit.

Gdje kupiti najkvalitetnije elastične spojke u vašem gradu ?
Za sva pitanja, informacije,savjete kontaktirajte  „HIDRO-METAL“ bez obveze kupnje!
Ukoliko se odlučite na kupnju našeg proizvoda , isti dostavljamo na Vašu adresu unutar Hrvatske.

Untitled
 
Primjena

Elastične spojke tipa ES konstruirane su na bazi dugogodišnjeg iskustva u primjeni te se odlikuju visokim stupnjem sigurnosti u pogonu uz optimalne dimenzije i težine. Ove spojke nalaze široku primjenu i kod najtežih pogonskih uslova.

Izbor materijala

Za «normalne» brojeve okretaja diskovi se izrađuju od kvalitetnog ljevanog željeza, a za „povišene" brojeve okretaja od kovanog čelika. Elastični prsteni izrađeni su od specijalne gume, a smješteni su na svornjacima od čelika. Elastični prsteni mogu se lagano zamijeniti.

Balansiranje

Spojke iznad veličine „ES 6" balansirane su statički, a prema zahtjevu isporučujemo dinamički balansirane spojke. Sve spojke koje treba da rade kod povišenih brojeva okretaja balansirane su dinamički.

Izrada provrta za vratila

Provrte za vratila izrađujemo po toleranciji ISA H7,Din 7161. Preporučamo da se vratila izrade po toleranciji ISA,DIN 7160 i to do promjera vratila Ø 50 mm po toleranciji „m6". Ukoliko nije drukčije naručeno isporučujemo spojke s najmanjim provrtom za vratila bez utora za uložna pera (kajle). Na osnovu narudžbe isporučujemo spojke sa poželjnim promjerom provrta i utorom za uložna pera.

Izbor veličine spojke

Veličinu spojke određuje snaga pogonskog stroja, vrsta pogonskog stroja, broj okretaja i promjeri vratila.

  • Pogonski strojevi: elektromotor, parna turbina, vodena turbina, klipni parni stroj, motori s unutrašnjim sagorijevanjem (6 cil., 4cil., 3 cil., 2 cil., 1 cil.).
  • Gonjeni strojevi: centrifugalne pumpe, klipne pumpe, generatori, ventilatori, rotaciona puhala, transmisije, turbokompresori, strojevi za obradu drva, strojevi papirne industrije, tekstilni strojevi, strojevi za savijanje limova, transportne trake, kranovi, teška dizala, mješalice, pomoćni brodski strojevi, preše, brusilice, klipni kompresori, brodski propeleri...

 

elasticne_spojke_4

 

es_spojka

 

 

 

 

 

 

PRIMJER PLAČANJA-UPLATE HIDRO-METAL ARTIKLA

ZA PRIMJER PLAČANJA KLIKNI NA SLIKU OPČE UPLATNICE

uplatnica1

 

Elastične spojke

 Preuzmite tehničku dokumentaciju

pdf-ico
 
Posjete Sadržajima : 3993566